H-1031 Budapest,  Nánási ut. 5-7.
(+36) 1 336 10 27
Home
English
Peerformance Consulting Vezetői Tanácsadó Kft., 1031 Budapest, Nánási út 5-7., Cg: 01-09-873399, Adószám: 13682350-2-41
Nyilvántartásba vételi szám: E-000943/2014/D001, Felnőttképzési Nyilvántartási szám: 01-0177-07 Pedagógus Program (PAT) akkreditáció. 100 004/212/2011
© Peerformance 2018 / Adatvédelem
Referenciák
MUNKAKÖRI BENCHMARK

A Patented Munkaköri Benchmark többszempontú elemzési módszer, amelyben felmérésen alapuló értékelő folyamatban kerülnek meghatározásra a munkakör és a munkaköri kiválóság kulcsfontosságú jellemzői.


A munkaköri mérés és interaktív workshop alapján nem csak az értékelők elvárásai, hanem a munka saját jellemzői mentén biztosítja az elvárások tisztázását és a sikerfaktorok minden fél általi megértését.

A többszempontú, siker-kritériumokat elemző értékelést követően egy összesített munkaköri riport készül, amely magába foglalja azokat a viselkedési, motivációs és személyes kompetencia jellemzőket is, amelyek szükségesek a munkakörben való kiváló teljesítmény eléréséhez és fenntartásához.

Fontos, hogy megértsük, miért jött létre az adott munkakör, hogyan mérik a sikert az adott munkakör területén,  mi az adott munkakör története,és  az hogyan illeszkedik  a vállalat stratégiájához.

Az adott téma szakértői a szervezeten belül azok a személyek, akik közvetlen kapcsolatban állnak az adott munkakörrel, személyes tapasztalatuk van vele, és ezek alapján tudják értékelni a kérdéses munkakört.


A felmérések alakalmazása megkönnyíti a HR folyamatok gyakorlatát és staratégiai tervezést, ugyanis az adott munkakör követelményein alapuló, tényszerű adatokat szolgáltat.

A cég általános kiválasztási folyamata keretében hatékony döntéseket hozhatunk a munkaerő kiválasztás és megtartás területein, amelyek szinte azonnal teljesítménynövekedéshez vezetnek.

A Munkaköri Benchmark folyamatra alapozott Talent riport azonosítja azokat a személyes jellemzőket, amelyekkel az egyén az adott munkához hozzá fog járulni, így megmutatja a munkaköri elvárások és egyének legmagasabb fokú összeillését , valamint a személyes coaching főbb területeit.


Általános letölthető tájékoztató (PDF): Munkaköri Benchmark

A felmérések alkalmazási módjáról és területeiről bővebben érdeklődjön szakértőinknél!

"AHOL A LEHETŐSÉG TALÁLKOZIK A TEHETSÉGGEL"
A PEERFORMANCE regionális partnere a Success Insights CEE, melynek célja, hogy objektív menedzsment eszközökkel támogassa cégek és egyének felkészülést napjaink kihívásaira. Tovább
"If you become aware of your strenghts and how to use them,
you can start managing life,
not life is managing you."   
TAMOP támogatott munkahelyi kepzesek mikro vállalatok számára
Aktuális pályázatok
TAMOP támogatott munkahelyi képzések középvállalatok számára
TAMOP támogatott munkahelyi képzések nagyvállalatok számára
TAMOP rugalmas munkahelyek kialakítását támogató pályázat
TAMOP szemléletformáló életmód-programok
Hosszútávú üzleti előnyök?
Üzleti sikerkulcsok

Tudatos vezetés és eredményes startégiai tervezés?
Célok elérése a belső erőforrások maximalizálásával

HR Menedzsment a sikeresség mögött?
A legjobbak kiválasztása, megtartása és menedzselése
Friss Hírek
Módszerek
Megoldások
Instant megoldások helyett szervezet-specifikus  együttműködésekben gondolkodunk.
Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba!
Aktuális Nyilt Workshopok

Boldog kapcsolatok

Kommunikáció

Sorsdöntések