Home
English
Intézményakkreditációs lajstromszám: AL-2522, Felnőttképzési Programok (FAT) PL-4846, PL-5894, Pedagógus Program (PAT) akkreditáció. 100 004/212/2011
© Peerformance 2011 / Adatvédelem
Referenciáink
"AHOL A LEHETŐSÉG TALÁLKOZIK A TEHETSÉGGEL"
A PEERFORMANCE regionális partnere a Success Insights CEE, melynek célja, hogy objektív menedzsment eszközökkel támogassa cégek és egyének felkészülést napjaink kihívásaira. Tovább
TAMOP támogatott munkahelyi kepzesek mikro vállalatok számára
Aktuális pályázatok
TAMOP támogatott munkahelyi képzések középvállalatok számára
TAMOP támogatott munkahelyi képzések nagyvállalatok számára
TAMOP rugalmas munkahelyek kialakítását támogató pályázat
TAMOP szemléletformáló életmód-programok
Hosszútávú üzleti előnyök
Üzleti sikerkulcsok

Tudatos vezetés és eredményes startégiai tervezés
Célok elérése a belső erőforrások maximalizálásával

HR Menedzsment a sikeresség mögött
A legjobbak kiválasztása, megtartása és menedzselése
Módszerek
Megoldások
Instant megoldások helyett szervezet-specifikus  együttműködésekben gondolkodunk.
Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba!
Company Brochure PDF (English)

Ha elkezded felismerni az erősségeid és tudod használni őket, onnantól te irányítod az életed és nem az életed téged.
Az üzleti életben egy cég nem lehet sikeres az ott dolgozók sikerei, elégedettsége nélkül. Mi ahhoz értünk, hogy ezekben segítsünk.

A szervezeti sikeresség kulcstényezőinek és az ott dolgozók tehetségének ismerete az alapja a jó stratégiai tervezésnek. A tudatos menedzselés pedig jó hatással van a munkavállalók teljesítményére, elégedettséghez vezet, mely azután pozitívan hat vissza az egész szervezeti működésére.

A
vezetőket saját tehetségük és munkatársaik erősségeinek felismerése, kompetenciáik fejlesztése segíti csapataik eredményességének tudatosan menedzseléséhez  és így képesek embereiket tudatosan motiválni a szervezeti teljesítmény fenntartása és növelése érdekében.

Az egyén hatékonyságát növelheti, ha munkakapcsolatait tudatosan alakítja, saját viselkedési stílusához illő stratégiákat alkalmaz magánéleti konfliktusainak megoldásához, és mindennapjait harmonikusan, kiegyensúlyozottan éli meg.

Cégek és szervezetek, oktatási és egészségügyi intézmények munkáját támogatjuk teljesítmény-, tehetség- és munka-magánélet egyensúlyát segítő egyéni, csoportos és szervezeti szintű programok kidolgozásával és kivitelezésével a közép-kelet-európai régióban.

Külső tanácsadóként
a bottom-line szervezeti hatékonyság, a vezetésfejlesztési és a munka-magánélet egyensúly programok a fő profilunk. A HR folyamatok minden területét lefedjük, beleértve a munkaköri mérések, Talent Térképek és coaching folyamatok belső alkalmazását. Programjaink felkészítik a szervezeti programgazdákat további projektek megtervezésére és megvalósítására.

BUSINESS LOUNGE
H-1031 Budapest
Nánási ut. 5-7. A/30
(+36) 1 336 10 27
(+36) 20 950 53 03

info@peerformance.hu