H-1031 Budapest,  Nánási ut. 5-7.
(+36) 1 336 10 27
Home
English
Peerformance Consulting Vezetői Tanácsadó Kft., 1031 Budapest, Nánási út 5-7., Cg: 01-09-873399, Adószám: 13682350-2-41
Nyilvántartásba vételi szám: E-000943/2014/D001, Felnőttképzési Nyilvántartási szám: 01-0177-07 Pedagógus Program (PAT) akkreditáció. 100 004/212/2011
© Peerformance 2018 / Adatvédelem
Referenciák

CO
ACHING

A coaching egyénre szabott fejlesztés, támogatás.
A business coaching esetén valamilyen üzleti, a life coaching esetén valamilyen életvezetési probléma megoldása a cél.
Előfordulhatnak olyan egyéni fejlesztési helyzetek, amikor nincs egy egész tréningcsoportnyi résztvevő ugyanazzal vagy hasonló problémával, vagy valami más körülmény miatt a csoportos megoldás keresés nem kivitelezhető, vagy nem célravezető. Ilyenkor általában a coach tud segíteni.

A coach nem ismeri jobban azt a szakterületet, ahonnan a coachee érkezik (vagy amennyiben a háttere miatt véletlenül mégis, akkor sem szakmai dolgokról esik ilyenkor szó), nem hoz szakmai döntéseket, ez nem konkrét megoldásokat kínáló tanácsadás.

A coach azzal segít, hogy rendelkezik egy olyan szempontrendszerrel, nézőponttal, amivel a coacheet segíti abban, hogy a számára kedvező megoldást kialakítsa. Ha kell, akkor kérdez, vagy hallgat, vagy összefoglal, vagy olyan helyzeteket, modelleket mutat be, amik segítenek a problémát a megoldás irányába elvinni.

A coachingot folyamatként kezeljük, melyhez mérésen alapuló értékelő  Coaching Riport nyújt kiindulási pontot, biztosítva a szükséges objektivitási fokot mind egyéni, mind csoportos coaching esetében. A riport felvételét a megoldandó probléma komplexitásától függően 1-2 órás coaching ülések követik.

"AHOL A LEHETŐSÉG TALÁLKOZIK A TEHETSÉGGEL"
A PEERFORMANCE regionális partnere a Success Insights CEE, melynek célja, hogy objektív menedzsment eszközökkel támogassa cégek és egyének felkészülést napjaink kihívásaira. Tovább
"If you become aware of your strenghts and how to use them,
you can start managing life,
not life is managing you."   
TAMOP támogatott munkahelyi kepzesek mikro vállalatok számára
Aktuális pályázatok
TAMOP támogatott munkahelyi képzések középvállalatok számára
TAMOP támogatott munkahelyi képzések nagyvállalatok számára
TAMOP rugalmas munkahelyek kialakítását támogató pályázat
TAMOP szemléletformáló életmód-programok
Hosszútávú üzleti előnyök?
Üzleti sikerkulcsok

Tudatos vezetés és eredményes startégiai tervezés?
Célok elérése a belső erőforrások maximalizálásával

HR Menedzsment a sikeresség mögött?
A legjobbak kiválasztása, megtartása és menedzselése
Friss Hírek
Módszerek
Megoldások

Life-Coaching A magánéleti coaching folyamatot a coachee személyes élethelyzete, egyéni természete,  és kitűzött célja együttesen határozza meg.
A személyes célok eléréhez színes megoldások tárházát alkalmazzuk, a legmegfelelőbb módszert választva a sikeresség eléréséhez
Instant megoldások helyett  együttműködésekben gondolkodunk.
Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba!
A Bottom-line Coaching amellett, hogy a szervezet növeli egészének eredményességét, a legmagasabb fokú munka-egyén összeillések megtalálását és a tehetségek személyes coaching folyamatait hatékonnyá téve kulcsfontosságú versenyelőnnyel szolgál napjainkban.

Az egyéni attitűdök, viselkedéses jellemzők és motivációk tudatosítása, illetve a munkavállalók ezen jellemzői mentén való hatékony menedzselési módok elsajátítása minden munkakörnyezetben növeli a teljesítményt és
az elégedettséget.
A Teljesítmény Coaching és a szakmai fejlődési tervek akkor eredményesek, ha a személyes készségek és értékek mentén kerülnek kidolgozásra.

Az ezekre irányuló felmérésekre és riportokra alapozott coaching folyamatokkal egyrészt gyorsabban érhetőek el a kívánt eredmények, másrészt - a résztvevők szituációs rugalmasságának növelése révén - biztosított a kiváló teljesítmény
hosszútávú fenntartása.

Az Egyéni  és Csoportos Coaching folyamatokat a szervezet jól felkészült belső szakértői is kivitelezhetik. Kiváltképp hasznos a döntés-előkészítés támogatásában, hiszen a coaching megoldások csökkentik az egyéni megszokások hatásait, különböző nézőpontok és modellek beemelésével segítik az egyének és csapatok helyzetére való legoptimálisabb megoldás megtalálását.

A felmérés-alapú coaching riportok adekvát alkalmazása biztosítja a coachok számára az objektivitás megfelelő fokát és
a kivitelezés kiválóságát.
Aktuális Nyilt Workshopok

Boldog Kapcsolatok

Kommunikáció

Sorsdöntések