H-1031 Budapest,  Nánási ut. 5-7.
(+36) 1 336 10 27
Home
English
Intézményakkreditációs lajstromszám: AL-2522, Felnőttképzési Programok (FAT) PL-4846, PL-5894, Pedagógus Program (PAT) akkreditáció. 100 004/212/2011
© Peerformance 2011 / Adatvédelem
A PEERFORMANCE által alkalmazott felmérések nemzetközileg elismert tesztek és értékelések. 40 nyelven elérhető eszközök, objektív mérési alapot biztosítva stratégiai tervezéshez, döntés-előkészítéshez, munkaerő-fejlesztések kivitelezéséhez. Az előzetes, független kutatócsoportok által végzett kutatásokra és validitás-vizsgálatokra alapozott felmérések megbízhatóságot szolgáltatnak és szakmai kiválóságot biztosítanak szervezeti, regionális vagy nemzetközi alkalmazásokhoz és összehasonlításokhoz HR és OD programok tervezése, implementációja és verifikálása területein.

A mérés-alapú fejlesztések a jól meghatározott stratégiai siker-faktorok és az erőforrások optimalizálása révén hatékonyan növelik a szervezeti teljesítményt és a beketetések megtérülését, elősegítve a startégiai kiválóságot és a  belső erőforrások maximalizálását.
Az Internet Delivery Service (IDS) rendszernek köszönhetően a felmérések bármikor online kitölthetőek, azonnali visszajelzést és magasfokú adatvédelmet garantálva. Alkalmazásával a költségek tervezhetővé és a projektek költséghatékonnyá válnak.
A riportok hasznos, könnyen interpretálható információkat szolgáltatnak különböző kulcsterületek szerint - a visszajelzés praktikusságát és megértést elősegítve az Ügyfelek számára;  míg az eredmények hátterének statisztikai megjelenítése a képzett Tanácsadók számára biztosít egyedülálló szakmai insight-ot. Az eredmények tárolásának és CRM adatbázis létrehozásának lehetősége segíti az utánkövetést és a magasszintű startégiai tervezést.

A nemzetközileg elismert TTI Success Insights (SI) tesztek felhasználóit mi képezzük a közép-kelet-európai régióban,  így a legkiterjedtebb tudással rendelkezünk az eszközök felhasználási területeire, alkalmazási módjaira és implementációira vonatkozóan. A felmérésekből és alkalmazásokból alló képzéseinkre külső tanácsadók és szervezeti szakemberek jelentkezését egyaránt örömmel vesszük.
"AHOL A LEHETŐSÉG TALÁLKOZIK A TEHETSÉGGEL"
A PEERFORMANCE regionális partnere a Success Insights CEE, melynek célja, hogy objektív menedzsment eszközökkel támogassa cégek és egyének felkészülést napjaink kihívásaira. Tovább
Ha a elkezded felismerni az erősségeid és tudod használni őket, onnantól te irányítod az életed és nem az életed téged.  
TAMOP támogatott munkahelyi kepzesek mikro vállalatok számára
Aktuális pályázatok
TAMOP támogatott munkahelyi képzések középvállalatok számára
TAMOP támogatott munkahelyi képzések nagyvállalatok számára
TAMOP rugalmas munkahelyek kialakítását támogató pályázat
TAMOP szemléletformáló életmód-programok
Hosszútávú üzleti előnyök
Üzleti sikerkulcsok

Tudatos vezetés és eredményes startégiai tervezés
Célok elérése a belső erőforrások maximalizálásával

HR Menedzsment a sikeresség mögött
A legjobbak kiválasztása, megtartása és menedzselése
Tájékoztató flyerek:
Instant megoldások helyett szervezet-specifikus  együttműködésekben gondolkodunk. Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba!
Felmérések Alapelemei
DISC (Viselkedési stílusok)
EQ, TQ Felmérések
Motivátorok és Attitűdök
Munka, Munkakörnyezet riportok
OD Felmérések, 360
Összeillés és GAP Riport
Personal Talent Skills Inventory
Csoportviselkedés
Személyes és Csoportos Coaching Riport
Munkaköri Benchmark
Interviewing Insights


Vezető-Beosztott
Executive
Sales


Munkahelyi Motivátorok
Motivációk a Csoportban
Viselkedés a Csoportban


Personal Talent Skill Inventory
TTI Trimetrix

OD Survey Plus
Referenciáink
Módszerek
Megoldások
FELMÉRÉSEK