Álláskeresési Tréning

Önismereti Tréning

Sorsdöntések


 
H-1031 Budapest,  Nánási ut. 5-7.
(+36) 1 336 10 27
Home
English
Intézményakkreditációs lajstromszám: AL-2522, Felnőttképzési Programok (FAT) PL-4846, PL-5894, Pedagógus Program (PAT) akkreditáció. 100 004/212/2011
© Peerformance 2011 / Adatvédelem
Referenciák


Ahhoz hogy harmóniát és egyensúlyt teremts az életedben, megértsd és kezelni tudd kapcsolataidat, elérd egyéni sikeredet munkádban, először ismerd és értsd meg önmagad.
A történelem jeles alakjai egy dologban hasonlítottak - ismerték önmagukat. Ez azt jelenti, hogy nem becsülték alá magukat, ismerték készségeiket, nem adták “olcsón” magukat, viszont ismerték határaikat. Képesek voltak terveket kidolgozni azért, hogy erősségeik előnyeit élvezzék, és magas szintű teljesítményt nyújtsanak fontos helyzetekben is.
A test-lélek-szellem (a teljes egyén) fontos a pozitív énkép kialakításához. Ehhez egyaránt szükséges önmagunk és mások belső hajtóerőinek és kommunikációs jellemzőinek ismerete, és ezek mentén az önmagunkkal és környezetünkkel való harmónia megtalálása.

Módszertanunk alapja az egyén készségeinek, kommunikációs stílusának, személyes preferenciáinak és attitűdjeinek megértése.  Nem állandó tematika szerinti tréningeket tartunk, hanem nyílt workshopokat, önismereti programsorozatokat és egyénre szabott fejlesztési terveket dolgozunk ki, figyelembe véve a résztvevők életkori, hivatásbeli és szociális környezeti sajátosságait.

A múltra építve, a jelent kiegyensúlyozottan megélve, valamint az önmagunkról és a másokról való tudásunkat egységként kezelve önmagunkhoz illő életvitelt alakíthatunk ki és tarthatunk  fenn.
Programjainkon ezekben a kérdésekben működünk együtt Önökkel.

Esti, illetve 1-2 napos workshop
jainkra folyamatosan várjuk az önmaguk és mások iránt érdeklődöket.
                                                   
"AHOL A LEHETŐSÉG TALÁLKOZIK A TEHETSÉGGEL"
A PE
ERFORMANCE regionális partnere a Success Insights CEE, melynek célja, hogy objektív menedzsment eszközökkel támogassa cégek és egyének felkészülést napjaink kihívásaira.
"Aki másokat ismer: tanult;
aki önmagát ismeri: bölcs."
Lao -Ce   
Aktuális Specifikus Tréningek

Időmenedzsment

Személyes márkázás ( Personal branding)

Konfliktus?
Dinamika.

Hullámvasút?
Vidámpark.

Megoldókulcs?
Önismeret.
Önismeret
Módszerek

Út a személyes fejlődéshez
Lepje meg szeretteit!
További részletekért hívjon bennünket az 1 336 1027-es telefonszámon!
Pályaválasztási tanácsadás diákoknak
Családra hangolva
A boldog és sikeres párkapcsolatért
Aktuális Nyílt képzési programok
SZEMÉLYES FEJLŐDÉS