H-1031 Budapest,  Nánási ut. 5-7.
(+36) 1 336 10 27
Home
English
Peerformance Consulting Vezetői Tanácsadó Kft., 1031 Budapest, Nánási út 5-7., Cg: 01-09-873399, Adószám: 13682350-2-41
Nyilvántartásba vételi szám: E-000943/2014/D001, Felnőttképzési Nyilvántartási szám: 01-0177-07 Pedagógus Program (PAT) akkreditáció. 100 004/212/2011
© Peerformance 2018 / Adatvédelem
Referenciák
"AHOL A LEHETŐSÉG TALÁLKOZIK A TEHETSÉGGEL"
A PEERFORMANCE regionális partnere a Success Insights CEE, melynek célja, hogy objektív menedzsment eszközökkel támogassa cégek és egyének felkészülést napjaink kihívásaira. Tovább
"Aki másokat ismer: tanult;
aki önmagát ismeri: bölcs."
Lao Tse   
Aktuális Specifikus Tréningek

Pályaorientáció

Álláskeresési tréning

Időmenedzsment

Személyes márkázás ( Personal branding)
Konfliktus?
Dinamika.

Hullámvasút?
Vidámpark.

Megoldókulcs?
Önismeret.
Önismeret
Módszerek
Aktuális Nyilt Workshopok

Boldog kapcsolatok

Kommunikáció

Sorsdöntések

TEHETSÉGTÉRKÉP

Életünk során rengeteg tudást és készséget sajátítunk el, amely mellett sokszor kevesebb figyelem irányul az eleve bennünk rejlő, veleszületett tehetségünkre. Pedig annak felismerése, hogy ez miben áll, és pályánkon, hivatásunkban való kibontakoztatása elengedhetetlen ahhoz, hogy sikeresek és elégedettek legyünk mind munkánkban, mind magánéletünkben.

Bármely életszakaszban érdemes végiggondolni, hogy miért olyan tevékenységeket végzünk, amelyek nem aknázzák ki maximálisan a bennünk rejlő lehetőségeket és milyen árat fizetünk életünkben azért, hogy nem hasznosítjuk természetes adottságainkat.

Van aki kevesebb, van aki több időt tölt olyan tevékenységgel, amely nem tartozik erősségei közé. A tehetségtérképünk alapján ezeket az akadályokat is könnyebben vesszük, eredményesebben és sikeresebben működünk a tehetségünket nem érintő területeken is.

Erősségeink és rejtett tehetségfaktoraink objektív felmérése, erősítendő területeink ismerete az életünk minden területén hasznos. Csak a személyes tehetségtérképünk ismeretében tudjuk a hozzánk illő célokat megválasztani és az oda vezető utat megtervezni.


Aki felismeri tehetségét, tudatosan kezeli azt és elsajátítja a készségeket tehetsége kibontakoztatásához, mind munkájában, mind magánéletében, hobbijaiban és kapcsolataiban gördülékenyebb, sikeresebb, boldogabb életvitelt tud kialakítani önmaga számára.

Az egyéni tehetségtérkép célja megérteni az egyéni különbözőségeket és hasonlóságokat, hogy megtaláljuk a hozzánk illő tevékenységeket, illetve hogy mindennapjainkat újra és újra energiával tölthessük fel.

Fontosnak tartjuk egységként kezeli a személyes készségek, az oktatás, a tehetségmenedzsment és a sikeresség területeit. Szakértőink egyéni fejlesztési tervek mellett intézményi és szervezeti fejlesztésekkel, kreatív projektek és sport csapatok menedzselésével egyaránt foglalkoznak. Ezáltal sokrétű tapasztalatokkal és gyakorlati tudással rendelkezünk mind oktatási intézmények és diákok, mind munkáltatók és munkavállalók, mind az iskolákon és irodákon kívüli  világról. Szerintünk így reális a pályaválasztási és karrier-tanácsadás.
Még tanulsz?
Tanulnál, de nem tudod milyen pályán indulj el?
Olyan szakra jársz, amely hozzád illik?
Vagy alig várod, hogy vége legyen az óráknak és a hobbiddal foglalkozhass?
Vajon hány év múlva fogod azt mondani, hogy bárcsak mást tanultál volna?
Peerformance Tehetségtérkép,
Pályaválasztás és Tanulási Kiválóság

Dolgozik?
Hasznosítja természetes, veleszületett tehetségét?
Olyan munkakörben dolgozik, amely Önhöz illik?
Sikeres és elégedett az életében?
Vajon mennyi időt tölt olyan tevékenységekkel,
amelyek nem tartoznak erősségei közé?
Tudja menedzselni készségeit?
Peerformance Tehetségtérkép,
Karrierterv és Life-Coaching

Jelentkezés
Flyerek

Talent Tréning